СЕЛИМО СЕ НА ПАЛИЛУЛСКУ ПИЈАЦУ

Драге комшије,

од четвртка, 30. октобра, малопродајни објекат Месаре Моравa на адреси Илије Гарашанина 20 сели се преко пута — на Палилулску пијацу.

То у ствари није промена локације. То је повратак на место где је све, сада већ давне 1984. године, и почело!

Видимо се у новом, пространом и савремено опремљеном простору који смо са пуно пажње припремили како бисмо наш препознатљив стил пословања подигли на још виши ниво.

Радно време НОВЕ Месаре Моравa на Палилулској пијаци:

Радни дани: 08.00–17.00 ч. Викендом: 07.00–14.00 ч.

Видимо се на пијаци!...

Летње радно време

Драги суграђани, ⁣ ⁣ као и сваке године, наша месара у Илије Гарашанина 20 прелази у летњи режим рада. Због тога ћемо од уторка 01. јула до понедељка 01. септембра радним данима радити скраћено – од 07:00 до 15:00 часова, док ћемо викендом радити неизмењено од 07:00 до 14:00 часова.

Без обзира на ову измену, једна ствар остаје непромењена – кад год да дођете, чекаће вас ваши омиљени месари са добро познатим асортиманом.⁣ Летње радно време примењиваће се од понедељка 01. јула до недеље 01. септембра текуће године.

Наш малопродајни објекат у Земуну, у улици Петра Зрињског 6, као и Meat Concept Store ресторани у Меркатор Центру и на Палилулској пијаци, радиће по неизмењеном радном времену.

В...

Поруџбине за Ускрс 2025

Драги суграђани,

поруџбине за Ускрс почињу у петак 11. априла.

Преузимање поруџбина биће могуће заказати у четвртак, 17.04, петак 18.04. и суботу 19.04. у једном од малопродајних објеката Месаре Морава који будете навели у поруци приликом поручивања (Илије Гарашанина 20, или Принцезе Оливере 6 – бивша Петра Зрињског, у Земуну).

Важна напомена:

Поруџбине извршене у среду 16.04. могуће је преузети у петак 18.04. и суботу 19.04. (не и у четвртак). Напомињемо да поруџбине које у среду 16.04. пристигну за четвртак неће бити уважене.

Поруџбине ће се примати до попуњавања расположивих термина, након чега ћемо бити принуђени да обуставимо пријем нових поруџбина.

Међутим, не брините! Наше малоп...

ЛЕТЊЕ РАДНО ВРЕМЕ ЗА ИЛИЈЕ ГАРАШАНИНА 20

Драги суграђани,

од понедељка 01. јула до недеље 01. септембра примењиваћемо летње радно време за нашу занатску радњу у Илије Гарашанина 20.

Ваши ”Моравци” ће бити ту за вас сваког радног дана од 07 до 15 часова, док ће викендом радити од 07 до 14 часова.

Наша месара у Земуну радиће по неизмењеном радном времену (уторак-недеља од 7 до 14 часова).

Видимо се

...

Почеле су поруџбине за новогодишње празнике!

Драге комшије,

од данас, 21. децембра 2023. године, почињемо са примањем поруџбина за предстојеће новогодишње празнике.

Поруџбине за Нову годину примамо закључно са ЧЕТВРТКОМ 28. децембра 2023. до 14:00х.

Поруџбине ће бити могуће преузети 29., 30. и 31. децембра у једном од малопродајних објеката Месаре Морава по вашем избору (Илије Гарашанина 20, или Принцезе Оливере 6 – еx Петра Зрињског, у Земуну).

Поручивање се врши ИСКЉУЧИВО слањем СМС/Вибер поруке на

064 2635 355 .

На све поруке пристигле до 16х наше колеге ће свакако одговорити до краја тог дана. Молимо вас да у поруци обавезно нагласите у ком малопродајном објекту Месаре Морава желите да преузмете своју поруџбину (Палилула, или...

BELGRADE RESTAURANT SHOW U MESARA MORAVA MEAT CONCEPT STORE RESTORANIMA

Od 27. septembra do 1. oktobra povodom drugog po redu BELGRADE RESTAURANT SHOW, autentičnog regionalnog gastronomskog dešavanja u organizaciji magazina Vino Fino, u Mesara Morava Meat Concept Store-ovima na Palilulskoj pijaci i Merkator Centru na Novom Beogradu čeka vas jedna ukusna kombinacija koja će biti na popustu od 30%.

Tako ćete imati priliku da u navedenom periodu uživate u ukusnom #porkbelly i osvežavajućoj šefovovoj salati za cca. 1.600,00 rsd (cena neznatno može da varira u zavisnosti od gramaže).

Posetite jedan od naši ugostiteljskih objekata, ali neki od 70 fantastičnih restorana koji učestvuju na Belgrade Restaurant Show manifestaciji.

Vidimo se! ...

DJ LISA NA PALILULSKOJ PIJACI

U petak 29. septembra od 17h na ušću Morave u Mehurić, a preko puta ostrva Figo muziku pušta Dj Lisa.

Dođite na druženje i uživanje u sjajnim ritmovima, ukusnim specijalitetima Mesare Morava, autentičnim Figo picama i koktelima, kao i nenadmašnoj selekciji “penušavaca” naših dragih komšinica iz Mehurića.

*Usled specifičnosti prostora ne vršimo rezervacije (ali do sada je uvek bilo mesta za sve).

Vidimo se

Photo: Dragan Mujan Model: Jelisaveta Mojsilović - DJ Lisa ...

ЦЕНОВНИК МАЛОПРОДАЈЕ

МАЛОПРОДАЈНИ ЦЕНОВНИК

ЈУНЕТИНА Ангус јунећи бургер (1 кг) - 1.998,00 рсд Гурманска пљескавица (1 кг) - 1.598,00 рсд Јунећа плећка Б.К. (1 кг) - 1.698,00 рсд Јунећа ребра (1 кг) - 1.098,00 рсд Јунећа розбратна (1 кг) - 1.498,00 рсд Јунеће груди БК – Брискет (1 кг) - 1.948,00 рсд Јунеће млевено месо (1 кг) - 1.698,00 рсд Јунећи бифтек (1 кг) - 4.888,00 рсд Јунећи бут Б.К. (1 кг) - 1.698,00 рсд Јунећи ћевапи (1 кг) - 1.498,00 рсд Јунећи језик (1 кг) - 998,00 рсд Јунећи Особуко (1 кг) - 1.348,00 рсд Јунећи пауфлек (1 кг) - 1.048,00 рсд Јунећи рамстек (1 кг) - 2.848,00 рсд Јунећи реп (1 кг) - 998,00 рсд Јунећи рибић (1 кг) - 1.598,00 рсд Јунећи шкембићи (1 кг) - 598,00 рсд Јунећи врат Б.К. (1...

Банетов интервју о настанку и успеху Месаре Морава

Уколико можда не знате, време је да сазнате причу о настанку Месаре Морава, њеним познатим специјалитетима, као и “малим тајнама” које су учиниле да једна мала месара постане познати и врло аутентични београдски бренд!

Прочитајте интересантан и забаван интервју нашег Банета који вас у целости чека на:

https://nasamreza.rs/intervju/biznisi/mesara-morava-spoj-tradicije-kvaliteta-i-modernih-trendova/

Фото: Војислав Вујанић / Наша мрежа...

Месара Морава Meat Concept Store добитник је Gault &Millau награде

Критичари реномираног водича Го Мијо (Gault &Millau), који већ 60 година објективно и потпуно независно оцењују квалитет понуде и услуге најбољих светских угоститеља широм света одабрали су управо Месара Морава Meat Concept Store као место где се једноставно припремљена храна високог квалитета послужује у опуштеном амбијенту по популарним ценама, па представља одличан свакодневни избор за врхунско гастрономско искуство.

Хвала Gault &Millau, али хвала и свим колегама Моравцима који свакодневно пружају максималне напоре и без којих Морава никада не би била то што данас јесте.

Честитамо свим осталим добитницима због којих се гастрономска понуда Србије континуирано креће узлазном путањом.

Нас...

Made with love by 30Hills